mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page Fashion : Hoeden voor ladies

Hoeden zijn weer helemaal terug van weggeweest deze winter! Kleine, grote, oversized het maakt niet uit! Zolang je ze maar draagt met stijl! Ik ben persoonlijk een grote fan van hoeden! Het is vrouwelijk en het helpt je soms een bad hair day te verdoezelen ;-) Nog een grote bril en je bent af!Grote namen als Armani - YSL en Chanel werken er maar al te graag mee tijdens hun catwalk en shoots. hoeden

1. GUCCI: 365,- 2. MAISON MICHEL: 595,- 3. SAINT LAURENT: 790,- 4. BOOHOO: 14,- (BOOHOO) 5. MONIKI Karina: 35,55,- (ASOS) 6. RIVER ISLAND: 37,- 7. CATARZI vr ASOS: 49,76,-

Mum of the World over Emilie Vercruysse

Fashion Mum : Griet Vanhees off to work

0