mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style Page Interior : Beestenboel

Pronkstukken ,knuffeltjes , muurstickers of prints ... Beestjes zijn zeer geliefd op de kinderkamer!Wij krijgen niet genoeg van deze leuke "beestige" spulletjes.

beestjes

1) Unicorn : www.mooikamertje.nl 2) Olifant : www.mooikamertje.nl 3) Print : Rosie Harbottle 4) Stier : Gaspard By Carole Lantsoght 5) Neushoorn: Gaspard By Carole Lantsoght 6) Muursticker vos : Gaspard By Carole Lantsoght 7) Print: Petite Louise 8) Muursticker Haas : Gaspard By Carole Lantsoght 9) Tijger: www.mooikamertje.nl 10) Print: Petite Louise

LOVE MUM SARAH

Fashion Mum : Griet Vanhees off to work

Style page fashion : Stoere boys - look op maandag

0