mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion kids : Mango Kids

Eén van de grootste trends deze winter is comfy chic met hier een daar een vleugje mountain flair. Bij kids uit zich dit in stoere boys en girls. Bij oa. www.MANGO.BE kids zijn ze helemaal mee met deze trend en kan je heerlijk uit je luie stoel online shoppen. mango1 mango2 mango4 mango 5

LOVE MUM GRIET

Style page fashion : Leopard prints

Pinspiration

0