mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion mum secrets by Mum Griet

3b40db1504dc5a67c12aecee4aaa1bf0 Als je nu net mama bent geworden of je al mama bent van een peuter, kleuter of puber. Of je nu 1, 2 of 3 kids hebt, mama zijn is 1 van de zwaarste bezigheden die er in de wereld is! Het stopt nooit! 7 op 7 - 24h op 24h. Als je dan daarnaast nog eens een carriere probeert uit te bouwen dan is de kans zeer groot dat je amper nog tijd hebt voor jezelf eens rust te gunnen. En waarom zou je dan nog aan mode denken als je kinderen hebt? Het kan wel!!! Met een paar handige weetjes loop je erbij als een echte Fashion Mum!

  •  Shapewear doet wonderen! Zorg ervoor dat alles goed op zijn plaats zit ;-) Mannen hoeven dit niet te weten :-)
  •  Draag steeds de juiste maat!
  •  Kleed je comfortabel maar modebewust: Deze winter is comfortabel een de trend! Zoals Mademoiselle COCO altijd zei: Luxe moet comfortabel zijn, anders is het geen luxe! Voor zwangere vrouwen is jersey een aangename stof. Als je zwanger bent kunnen sommige stoffen gaan jeuken.
  •  Het is niet omdat je mama bent dat je niet meer op hakken mag lopen. Integendeel, blijf die schatjes dragen. Lukt het niet goed? Blijf dan gewoon oefenen. De aanhouder wint.
  • Denk functioneel in stijl: te grote luiertassen? Waarom neem je geen oversized IT-BAG? Een klassiek model is sowieso een blijver. Je pampers en flesjes passen daar zeker in, ik doe het ook. Givenchy heeft hiervoor leuke modellen. Het straalt meer fashion uit dan die te grote luiertassen die niet matchen met je look.
  • En als je geen tijd meer hebt om te gaan shoppen en je kent je confectie maten ... ONLINE shoppen! Hemels. Mijn favoriete online shops zijn: www.net-a-porter.com - www.verso.be - www.riverisland.com - www.asos.com

LOVE MUM GRIET

Pinspiration

Mum of the World over Emilie Vercruysse

0