mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mum of the World over Emilie Vercruysse

Topfotografe Emilie Vercruysse maakt prachtige portret foto's van kinderen. Mijn mond valt open en ik trek grote ogen wanneer ik deze beelden bekijk!De decors , lichtspeling , kleding en vooral de puurheid van deze kinderen laat Emilie zo mooi tot zen recht komen in haar beelden. Bekijk hier haar prachtige werk! Of voor nog meer moois kan je terecht op haar site. emilie4  emilie3 emilie5emilie2 emilie1

 

LOVE MUM SARAH

Fashion mum secrets by Mum Griet

Style page Fashion : Hoeden voor ladies

0