mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Leopard Prints

Net zoals in de mode is een luipaard print niet weg te denken deze winter!Wanneer je er niet mee overdrijft is deze print tijdloos goed! Je hoeft echt niet alles vol te gooien met luipaard prints. Hier zit het hem in de details. Een stoel of kussentjes in luipaard print geven de ruimte stijl... EN het voordeel is dat het bijna overal bijpast. Zowel donkere tinten als gekleurde tinten combineer je makkelijk met deze print.

Leopard stylepage

1) Kussen : H&m Home 2) Bijzettafeltjes : Zara Home 3) Luipaard tapijt : Zara Home 4+5) Kandelaars : H&m Home 6) Dekbedovertrek : H&M Home Kids

LOVE MUM SARAH

Celebs & babies : Harper Beckham

Style page fashion : Leopard prints

0