mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby North heeft een nieuwe arm candy in haar garderobe

North-West-Saint-Laurent-Monogramme-Studded-Shoulder-Bag Baby North het dochtertje van KIM KARDASHIAN & Kanye West kreeg recent van haar mama een zeer mooie handtas!  Deze "baby" bag is eentje van YVES SAINT LAURENT.  Kostprijs: 1.100,-  Waarschijnlijk is deze van mama Kim maar mocht kleine NORTH deze even van haar lenen ;-)

Style page fashion : H&M - Unicef

Fashion Mum

0