mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the look from Victoria & Harper Beckham

copythelookvictDat mama & zakenvrouw Victoria Beckham er steeds stijlvol bijloopt weet ondertussen iedereen. Ze heeft haar modelabel "Victoria Beckham" op een zeer korte tijd opgewerkt en is een gewaardeerde ontwerpster. Victoria gaat steeds voor een stijlvolle vrouwelijke look en werkt graag met basis kleuren.  Ze werkt steeds het geheel af met een opvallende handtas, pumps en een oversized zonnebril.

Harper:

1. Kleedje: Tartine & Chocolat 115,- 2. Schoenen: ZARA 19,95,-

Victoria Beckham:

3. Handtas: Victoria Beckham 2.250,- 4. Sweater wol: Helmut Lang 230,- 5. Rok: Nikkie Zwart / Navy 119,95,- 6. Zonnebril: ASOS 14,22,- 7. Schoenen: Saint Laurent 695,-

Fashion Mum

Style page fashion : June & Jack

0