mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page fashion : H&M - Unicef

hm-newborn-exclusive-collection-unicef-2014-pret-a-pregnant-2 H&M  Nederland lanceert de Newborn Exclusive collectie voor baby’s. Met de verkoop van deze collectie steunt H&M UNICEF’s vaccinatieprogramma door 1 poliovaccin te doneren voor elk verkocht artikel.Een complete garderobe voor de allerkleinsten die grotendeels is gemaakt van duurzamere materialen. De Newborn Exclusive collectie is vanaf vandaag online te koop! H&M doneert 1 poliovaccin, oftewel of 10% van de verkoopprijs, voor elk verkocht artikel van de Newborn Exclusive collectie aan UNICEF's wereldwijde vaccinatieprogramma. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de aankoop van vaccins en de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in achtergestelde gebieden.

De sets en pakjes van de Newborn Exclusive collectie hebben een hoge kwaliteit en zijn ontworpen met veel aandacht voor details. De stoffen en zomen zijn superzacht voor extra comfort en 80% van de artikelen is gemaakt van biologisch katoen. De collectie omvat alle kledingstukken die een baby de eerste maanden nodig heeft. Maatjes gaan van 50 tot 74.

H&m exclusive

LOVE MUM GRIET & MUM SARAH

 

Style page interior : Mijn dutje - bedjes en wiegjes

Baby North heeft een nieuwe arm candy in haar garderobe

0