mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page fashion : June & Jack

Deze week in Story magazine. Nieuw schooljaar, nieuwe outfit met oa kids van mum Griet Vanhees!Copy the look van june & Jack.De fashion collectie van BV Mum Ann van Elsen. June & Jack

 

Alle kledingstukken : June & Jack! 1) Shirt : 34,95 2) Pants : 44,95 3) Shirt 34,95 4) Pants : 44,95

LOVE MUM GRIET

Copy the look from Victoria & Harper Beckham

Celebs & babies : Harper Beckham

0