mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


dinnertime  

Stijlvol zwanger een avondje uit!

Voor sommige een hele opdracht. Vraag van de avond: Wat doe ik aan? Met een paar handige tips kan je er steeds stijlvol & prachtig zwanger uitzien! Tenten en extra investeringen hoeven echt niet!V-Neck wikkeljurkjes zijn een MUST HAVE in je zwangerschapsgarderobe. Het leuke is dat het geen extra investering hoeft te zijn. Je kan nadien die wikkeljurkjes gewoon verder dragen. Ik ben persoonlijk sowieso een grote fan van Diane Von Furstenberg. Haar wikkeljurken zijn super vrouwelijk en stijlvol. Deze kan je perfect tijdens je zwangerschap dragen. Maar er zijn natuurlijk ook andere opties.

1. Horloge: Finds 139,15,- www.net-a-porter.com 2. Armbandjes: SILIS 20,- www.silis.be 3. Wikkeljurk: Diane Von Furstenberg 400,- 4. Armband: SILIS 45,- www.silis.be 5. Handtas: ZARA 39,95,- www.zara.com 6. Schoenen: Lucy Choi London 220,-

LOVE Mum Griet

Mini boys Vs Teen boys

Style page interior : Mijn dutje - bedjes en wiegjes

0