mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Mijn dutje - bedjes en wiegjes

De komende dagen ga ik jullie helpen bij het kiezen van de babyuitzet !Wanneer je zwanger bent en de geboorte dichterbij komt , is het heel belangrijk dat de juiste spullen klaarstaan! Bij Kind&Gezin kan je makkelijk een checklist vinden van de spullen die je zeker nodig hebt.

Wat heb je allemaal nodig zodat je kleintje goed kan slapen? Dat vertel ik jullie vandaag! mijndutjechecklist1 De eerste maanden is het fijn dat je kleintje nog bij jou op de kamer slaapt. Vooral s'nachts. Daarom is het fijn dat je de eerste maanden nog een wiegje gebruikt en deze naast je bed zet. Zo hoef je niet iedere keer je bed uit wanneer je kleintje jou nodig heeft! Zorg wel al dat je een kinderbedje hebt klaar staan in de babykamer. Leg je kleintje hier overdag in voor te slapen zodat hij/zij er aan kan wennen.

Mijndutjewiegjes

To be continued!

LOVE MUM SARAH

 

STIJLVOL ZWANGER EEN AVONDJE UIT

Style page fashion : H&M - Unicef

0