mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


"Binnen kijken" : Op de kamer bij Finn & Rowen

foto-33 Tijd voor weer een nieuwe "Binnen kijken" !  Mooie mama Erika Van Tielen laat ons binnen kijken op de kamer van haar 2 zoontjes. 2 prachtig stoere kamers met tal van leuke spulletjes! Ook Mum Erika vertelde dat ze de kamers van de jongens bekijkt als "a work in progress" ! Dat horen we graag! Niets is zo leuk dan die kamertjes te zien groeien. Terwijl ze ondertussen gevuld worden met allemaal leuke souveniertjes en herinneringen.

Op de kamer bij baby boy Rowen (7,5 maanden oud) valt meteen het leuke behangpapier op! Dit was de basis van de kamer, vertelt Erika. Ook de leuke letterslingers maken dit hoekje meteen mooi af! Deze kan je vinden bij  Ippyswoondeco. Je kiest zelf wat je wil vertellen met je slingertjes! Processed with VSCOcam with f2 preset

De kastjes van Ikea zijn praktisch, leuk, maar toch neutraal genoeg. Je hebt deze in verschillende kleurtjes en maten én ze staan bovendien  leuk op iedere babykamer! Je kan er eindeloos mee combineren!Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

De mooie opbergtas is van Childhome , een Belgische topper! Mum Erika zorgde ook voor een magneetbord in beide kamers. Hierop staan hun naam en een leuk symbooltje. Zo kan ze er steeds tekeningen of foto's aan toevoegen! Je kan ze bestellen bij bijpietjebelle . Processed with VSCOcam with f2 preset Wat doet ze dit goed Mum Erika! De kleine souveniertjes en de foto's maken het kamertje zo eigen! Hier gebeurt wat... en daar houden we van!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Een prachtige kamer waar kleine Rowen zeker weten heerlijk slaapt!

Dan is het de beurt aan grote broer Finn ( 3 jaar). PZijn kamertje is echt heel stoer. Terwijl ze bij Rowen voor een vliegtuig-behang kozen, kan je bij Finn dit prachtige helikopter-behang bewonderen. Finn is gek op vliegtuigen en helikopters! Dit zie je dan ook terugkomen in de accessoires, zoals het grote vliegtuig-kussen! Deze vond Mum Erika bij Prinses op de Erwt.  De allergrootste eyecatcher is toch wel het bed van Finn: een soort boomhut, lekker groot waar hij in kan spelen en slapen! Ze koos bewust voor een groot bed en geen" tussen-in-maat-bedje". Dit is keiknus en zorgt zeker weten voor extra knuffelmomentjes! Ook de vlaggetjes liet Mum Erika online maken via proudkids. Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Jullie zien het zelf... 2 prachtige kamers die met heel veel liefde aangekleed zijn! Aangezien het " a work in progress" is, ben ik heel benieuwd hoe deze kamers er binnen een jaartje zullen uitzien! Misschien tot nog een keer kleine Rowen en grote Finn! ;-) Bedankt Mum Erika!

LOVE MUM SARAH

Style page interior : Mijn dutje - bedtextiel

Mini boys Vs Teen boys

0