mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mini boys Vs Teen boys

garcia jeans

Garcia Jeans junior heeft een leuke mini en teen collectie voor boys & girls. Zeker eens een kijkje nemen.

Mini boy:

1. Shirt: 17,99,-

2. Broek: 29,99,-

Teen boy:
5. Jeans: 45,99,-
4. Hemd: 49,99,-
3. Riem: 29,99,-

"Binnen kijken" : Op de kamer bij Finn & Rowen

STIJLVOL ZWANGER EEN AVONDJE UIT

0