mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


140807-115845-CG04image Italiaanse mum / model CLAUDIA GALANTI mama van 3 kids weet nu ondertussen wel hoe een perfecte jeans moet zitten tijdens een zwangerschap.   Ze heeft ook daarom haar eigen jeans op de markt gebracht in samenwerking met nine:inthe:morning.  Het is geen doorsnee maternity jeans met hoge band maar nine:inthe:moring heeft een broek ontwikkeld met een elastiek in de taille van de broek zodat de knop en rits nog steeds blijven.  Een leuk extraatje aan deze broek is dat ze reversible zijn.  Prijs 175,-  Meer info: www.nineinthemorning.com

 

LOVE MUM GRIET

Difrax_200x65mm_C1

Kids & Mums Healthy products

Style page interior : Mijn dutje - bedtextiel

0