mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Mijn dutje - bedtextiel

Hebben jullie al een bedje of wiegje gevonden? Mooi zo! Dan is het nu tijd om deze aan te kleden! mijndutjechecklist1

Er zijn tal van mooie lakens , dekentjes en kussentjes te vinden. Een vol gevuld babybedje staat prachtig mooin maar pas op! Zeker de eerste maanden is je kleintje nog heel gevoelig voor wiegendood... zorg er daarom voor dat je kleintje genoeg ademruimte heeft. Hou het bedje clean! Een slaapzak, een laken en een dekentje is meer dan genoeg!

mijn dutje bedtextiel LOVE MUM SARAH

Italiaans mum / model CLAUDIA GALANTI

"Binnen kijken" : Op de kamer bij Finn & Rowen

0