mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids & Mums Healthy products

burtsbees We love nature's best products voor kids & mums.  Een super leuk product is oa. Burt's Bees.  Mum of the world is gek op milieuvriendelijke producten.  Burt's Bees is er zo eentje.  Ze hebben een baby & mama lijn die op de koop toe heerlijk geurt.  Je kan heel hun gamma bekijken op www.burtsbees.co.uk

1. Mama Bee belly butter: 17,50,-

2. Baby Bee starter kit: 16,25,-

3. Baby Bee lotion: 11,25,-

4. Mama Bee body olie: 14,-

 

 

Pinspiration

Italiaans mum / model CLAUDIA GALANTI

0