mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel pregnant in Style

travel pregnant De eerste 2 kwartalen mag je nog vliegen zonder probleem.  Vanaf het 3de kwartaal heeft elke vliegtuigmaatschappij ander voorschriften.  Deze kan je beter even checken voor je nog een vliegreis gaat plannen.  Enkele must - haves die je zeker bij de hand moet hebben als je gaat vliegen.  Veel water drinken is de boodschap, maar dit kan je best aankopen als je door de controle bent.

* Platte schoenen

* Comfortabele broek of legging

* Handcreme & lippenbalsem

* Trolly

* Boek

* Gezonde snack

* Reispas

* Halskussen en ooglapje voor een dutje

9 must - haves:

* Jasje - poncho of sjaal voor de airco op het vliegtuig

1. Poncho: Temperley London 725,-

2. ISWARI snack: Fruits of love

3. Handcreme:  Elizabeth Arden 25,99,-

4. Lippenbalsem:  Elizabeth Arden 19,20,-

5. Boek:  Oei ik groei 30,-

6. Trolly: Dolce & Gabbana 2.250,-

7. Shirt: Isabella Oliver

8. Jeans met band: Isabella Oliver 135,-

9. Schoenen: Charlotte Olympia 395,-

 

LOVE MUM GRIET

Difrax_200x65mm_C2

Hobby : fotografie

Pinspiration

0