mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Hobby : fotografie

Wanneer je mama bent besef je nog meer dat de tijd snel gaat! Je kleintje groeit zo snel en daarom lopen we heel de dag rond met onze smartphone zodat we telkens paraat staan om foto's te maken!Die foto's zijn mooi en je draagt ze altijd bij je! Het zonde er aan is dat we ze vaak vergeten afdrukken! Denk er ook eens aan om met een goede camera foto's te maken! Je zal schrikken van het resultaat. Bovendien vind je kleintje dit super leuk en geniet van de aandacht! Plan op een vrije dag je eigen fotoshoot in en maak de mooiste foto's van je kleine bengels! Ben je blij met het resultaat? Laat je foto's dan afdrukken en kader ze mooi in! Koester deze beelden want je weet zelf hoe snel de tijd gaat! ;-)

Ik haalde deze week weer de fotocamera boven en deed een kleine fotoshoot met mijn zoontje Cis! Wat vonden we dat leuk! Voor meer van dit moois kan je hier kijken. IMG_6810IMG_6788f

Outfit Cis : Truitje + Legging : Zara ( Vorige collectie) Schoentjes: H&M ( Nieuwe Collectie)

LOVE MUM SARAH

 

Difrax_200x65mm_C1

 

 

Style page interior : Checklist - mijn verzorgingstafel

Travel pregnant in Style

0