mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby Travel must -haves airplane

babytravelmusthaves Als je voor het eerst gaat vliegen met je baby moet je zeker een paar dingen meehebben in je luiertas.  De rest kan je gewoon in je bagage steken.  Als je met een baby vliegt mag je oa. wel water, babymelkpoeder en potjes eten meenemen en deze hoef je dus niet af te geven aan de controle.  Je moet gewoon alles op de band zetten en ze controleren dan alles. Dus vertrek op tijd, normaal gezien verloopt alles redelijk vlot. Ouders die met baby reizen mogen eerst op het vliegtuig stappen.  Enkele must - haves die je niet mag vergeten:

1. Gemakkelijk draagtas voor baby tijdens de vlucht

2. Mutsje voor de airco: Tartine & Chocolat

3. Vervang kleding: Tartine & Chocolat

4. Draagtas: Babybjorn

5. Knuffel: Quax

6. Fopspeen: Difrax

7. Pampers

8. Flesjes & thermosfles warm water

9. Dekentje: Tartine & Chocolat

10. Medicatie koorts & pijn: Perdolan

11. Kussentje voor hals

12. Maxi cosi / Buggy: Stokke

13. Koortsmeter

Dit zijn enkele handige producten die je het best dicht bij je hebt.  Ook niet vergeten je potjes voeding en verschoondoekjes.

Goude tip! Trek jullie aub niets aan dat je kleintje huilt op de vlucht, blijf rustig.  Mensen begrijpen dit wel.  Als je baby oorpijn heeft geef hem zijn tutje of laat hem drinken.

Fijne reis! x

Love mum Griet

 

 

Shop tip : Difrax trendcollectie

Style page interior : Checklist - mijn verzorgingstafel

0