mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Checklist - mijn verzorgingstafel

Vandaag gaan we verder met de babyuitzet!Voor we alle verzorgingsspulletjes gaan kopen beginnen we eerst bij de basis. Je kan je kindje enkel goed verzorgen als je makkelijk alles bij de hand hebt! Zorg daarom voor een makkelijke plek en kies een goede commode of verzorgingstafel. Alles dicht bij de hand hebben is heel belangrijk, zo kom je niet in de verleiding om je kleintje even alleen te laten op de verzorgingstafel. Zorg dus voor orde en probeer alles zo goed mogelijk te sorteren! Het is ook fijn om een sfeerlichtje in de kamer te hebben. Zo kan je makkelijk de sfeer bepalen. checklist verzorgingstafel

mijnverzorgingstafel

1) DOEKJES: H&M HOME 2) HANGREKJE : H&M HOME 3) BODY : NEXT.CO.UK 4) KAPSTOKKEN : ZARA HOME 5) SORTEER BAKJES : IKEA 6) DIAPERCHAMP : BABY-DUMP 7) BEBE JOU : BABY-DUMP 8) COMMODE : COMING KIDS 9) HANDDOEK : ZARA HOME 10) MUURHAKEN : THIS MODERN LIFE 11) SFEERLAMPJE : PABOBO

LOVE MUM SARAH

 

 

Difrax_200x65mm_C1

 

Baby Travel must -haves airplane

Hobby : fotografie

0