mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Shop tip : Difrax trendcollectie

Difrax heeft een nieuwe trendcollectie!De Difrax Fopspeen Natural Newborn , 6+ en 12+ voldoen aan de zuigbehoefte van je baby. De speen heeft een ronde vorm en is hierdoor ideaal voor kindjes die zelf de fopspeen omdraaien. De grootte van het fopspeen schildje en de grootte van het zuiggedeelte zijn speciaal ontwikkeld voor pasgeboren en oudere baby's. Je vindt ze in tal van kleurtjes en met verschillende leuke prints. Onze tip! Koop er een paar , zo past de fopspeen steeds bij de outfit van je kleintje! Veel shop plezier bij Difrax! Hier alvast onze favorieten! difrx

LOVE MUM SARAH

DIY : Fotoslinger

Baby Travel must -haves airplane

0