mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY : Fotoslinger

IMG_6315Weer even tijd om je huis wat gezelliger te maken? In de vorige blog post gaf ik jullie de tip om veel foto's te maken en deze ook een keertje te laten afdrukken. Een leuke en heel goedkope manier om de foto's in je huis te presenteren is met een fotoslinger! Super leuk om een leeg hoekje in huis op te vullen! Het enige wat je nodig hebt zijn foto's, een lintje, wat kleine wasspeldjes, een schaar en washi tape.

- plak het lintje vast met washi tape - geef je foto's een mooi plekje en hang ze op met de kleine wasspeldjes - ik hing er zelf nog wat vilten hartjes bij,maar je kan ophangen wat je zelf wil. ( denk aan de allereerste sokjes, echo's , tutjes,...)

IMG_6328kopie (als je bang bent dat de slinger niet blijft hangen , plak dan eerst een stukje lint vast met schilders tape en plak daarna je mooie washi tape erover )

Kijk, super makkelijk maar vooral heel leuk! Veel plezier ermee en laat zeker ook jullie resultaat zien!

 

LOVE MUM SARAH

Travel Mums: Perugia

Shop tip : Difrax trendcollectie

0