mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby girls VS Baby boys Fashion

Morgen gaat de herfst officieel van start.  Ik toon jullie graag een paar leuke warme jassen voor jullie kleintje.  Zorg ervoor dat de jas steeds gemakkelijk zit. Let ook op  dat en er niet teveel kleine prulletjes aan de jas zitten wat ze kunnen inslikken. Naamloos-1kopie

1. Replay Baby camouflage 86,-  2. Timberland baby boy 104,-  3. Paul Smith reversible baby  159,-

4. Moncler 350,-  5. Billieblush 67,-   6. Little Marc Jacobs 138,5,-   7. Moncler 349,-

8. Mochino leopard 263,-

LOVE mum Griet

DIY : PIMP IKEA MOPPE

Copy The Look Milla Jovovich

0