mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY : PIMP IKEA MOPPE

Dit keer gaan we aan de slag met je kids erbij!Iedereen kent wel het Moppe kastje van Ikea... Er is niet veel speciaals aan , maar je kan er eindeloos mee pimpen! Decopatch is een heel leuke manier om makkelijk spulletjes op te fleuren! Je maakt enkel gebruik van decopatch lijm/vernis EN decopatch papier... Het is decoratief papier voor het decoreren van allerlei objecten. Het papier scheurt niet tijdens het aanbrengen van lijm. De kleuren blijven mooi en er komen geen witte randen. Je gebruikt de lijm als basis , maar ook na het plakken als vernis.

Plak je Moppe kastje vol met papier en werk de randjes mooi af met bijgepaste washi tape. Je kids vinden het geweldig en hebben daarna nog meer opberg ruimte bij hun bureautje. Veel plezier! ikea moppe

 

1) Moppe kastje : Ikea 2) Decopatch lijm : Lucas creativ 3) Washitape : Hema 4) decopotch paper : pipoos 5) decopatch papier : deco mache

LOVE MUM SARAH

Style page : Marble fashion and interior

Baby girls VS Baby boys Fashion

0