mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Baby girl IT - Sweater from KENZO - 3 styles

it sweater Look 1:

Sweater: Kenzo 66,-  Broek: Catimini 61,-  Schoentjes: Zara 29,95,-

Look 2: 

Sweater: Kenzo 66,-  Rokje: Milly minis faux leer  95,-  Schoentjes: Zara 35,95,-

Look 3:

Sweater: Kenzo 66,-  Short: Zara 18,95,-  Schoentjes: Zara 25,95,-

 

Stijlvol zwanger zijn in de herfst

Style page : Marble fashion and interior

0