mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Een prachtige trend dit najaar is de "marble" look. Je vind deze zowel bij fashion als bij interior terug! Wij zijn fan van deze mooie marmer prints!marble

1) Dekbedovertrek : H&M home 2) Run shoes Nike : POA 3) Bottin : H&M 29,99 4) Badkamerset : Zara Home 5) Playsuit girls : River Island 24,- 6) Vaas : Zara Home 7) Kussen : H&M Home 8) Tafel Marmer : Ikea Hacks 9) Rokje : River Island 16,- 10 ) Kussen : H&M Home

LOVE MUM GRIET AND MUM SARAH

Baby girl IT - Sweater from KENZO - 3 styles

DIY : PIMP IKEA MOPPE

0