mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: opvoeding

Opvoeden is niet gemakkelijk. Er zijn verschillende manieren om je kind op te voeden en meestal kies je voor de opvoeding die jezelf hebt meegekregen.  Was het de juiste aanpak?  Maar wat is dat nu de juiste opvoeding? De meest effectieve manier om kinderen het juiste mee te geven is hen te behandelen op de manier die wij willen dat ze andere behandelen.  Met respect en begrip. Alfie Kohn Is een Amerikaans auteur & docent die verschillende onderwerpen heeft onderzocht, waaronder onderwijs, ouderschap en gedragswetenschap.  Hij wordt beschouwd als een leidend figuur in progressief onderwijs.  één van zijn boeken UNCONDITIONAL PARENTING gaat voornamelijk over opvoeden van kinderen.  Een zeer interessante samenvatting al zeg ik het zelf.

Kaj van der plas heeft de opdracht op zich genomen hiervan een samenvatting te maken en te vertalen. Dit is wat Kaj van der plas zelf zegt:

Ouders moeten zich onder de loep nemen, als ze zich door de ideeën van Kohn aangesproken voelen. Unconditional Parenting biedt eerder een aantal uitgangspunten om je beslissingen op te baseren, dan dat het je voorschrijft welke beslissingen je in een concrete situatie moet nemen.  Geen Truukjes dus.  UP gaat ervan uit dat je als ouders bij kunt dragen aan het geluk van je kinderen.

Neem zeker een kijkje op onderstaande link

http://www.nieuweverhalen.nl/wordpress/alfie-kohn-unconditional-parenting-samenvatting

unconditional_parenting

Love mums Griet & Sarah

Fall Art

Stijlvol zwanger zijn in de herfst

0