mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


stijlvolzwangerherfst Gisteren is officieel de herfst van start gegaan.  Persoonlijk mijn favoriete seizoen van het jaar.  Deze Fall / Winter staat oa. knitwear centraal.  Cocoonen met of zonder buik het kan allemaal.  Als je zwanger bent kan het wel eens zijn dat je sommige stoffen niet meer kan verdragen.  Test daarom even de knitwear en koop niet op look, maar pas het even.  Kijk steeds dat je bovenstukken lekker over je buik zitten. Liefst tot voorbij je ritssluiting van je broek. Je kan deze winter zelfs meerdere lagen breisels over elkaar dragen.  Stylish met ton-sur-ton kleuren.  Ook een lederen of faux lederen broek is een must - have.  De jeans mag wat meer aan de kant.  Ook laarzen zijn niet uit het straatbeeld weg te denken. Van stoere lage enkellaarsjes tot overknee boots. Ga tijdens je zwangerschap voor stijlvol praktisch ipv toren hoge hakken.  Werk steeds je look af met leuke IT accessoires: Tas - hoed of bril

Broek: Nikkie Snakeprint 129,-  www.nikkie.com

Pull: Michael Michael Kors 165,-  www.net-a-porter.com

Schoenen: Zara 79,95,-

Hoed: Karl Lagerfeld 185,-  www.net-a-porter.com

Tas: Chloé 995,-

 

 

 

Lifestyle: opvoeding

Baby girl IT - Sweater from KENZO - 3 styles

0