mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fall Art

Daar is ons favoriete seizoen weer! Herfst! Heerlijk ... we halen onze truien en boots weer boven, buiten kraken de gekleurde bladeren onder onze voeten en binnen maken we het gezellig!Daarom gaan we nu aan de slag met veel DIY projecten. Ik geef jullie deze week dan ook jullie allereerste opdracht. Kies een mooie dag uit en ga wandelen met je kids! Hier en daar zie je al mooie blaadjes van de bomen vallen en deze hebben we nodig! Vul een grote zak vol, want je kan ze voor heel wat leuke deco ideetjes gebruiken! Zorg wel dat je de zak niet dicht knoopt zodat de bladeren stikken! Ze moeten goed droog zijn voor we ze kunnen gebruiken. Volgende week gaan we van start met het allereerste "herfst project" , maar eerst trekken jullie gezellig het bos in! Veel plezier! To be continued...

fallart

Deze foto's zijn voorbeelden die ik vond op Pinterest! Volgen jullie ons al ?

LOVE MUM SARAH

IT - sweater Baby Boys: Kenzo

Lifestyle: opvoeding

0