mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


IT - sweater Baby Boys: Kenzo

Ook voor de baby Boys is deze super fashion sweater leuk te combineren in 3 verschillende looks.  Ook voor de mama's is het een leuke must have voor deze winter.  Je kan deze speels combineren op een rok, gewoon lekker sporty of stoer met boots. itsweaterbabyboy

Look 1: Sweater: Kenzo 66,5,-  Broek: baby Boss 64,-  Schoenen: Zara 35,95,-  Muts & sjaal: Little Marc Jacobos 77,-  Look 2:  Sweater: Kenzo 66,5,-  Legging: Zara 8,95,-  Schoenen: Little Indians 35,95  Look 3 Sweater: Kenzo 66,5,-  Broek: H&M 12,99,- Schoenen: Dolce & Gabbana 243,-  Bril: GAP 11,-

 

Style page interior : Baby blue

Fall Art

0