mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page interior : Baby blue

babyblue 1)Quilt: Zara Home 2) Slabbetje :Zara Home 3) Kussen Jeans :Hippe Tantes 4) Handdoek : Ikea 5) Bedomranding : Gloriousliving.be 6) Baby-Bjorn relax hoes : Gloriousliving.be 7) Tapijt Jeans : Hippe Tantes 8) Bed : Maisons du monde 9) Tapijt : Zara Home 10) Home wear baby : Next 11 ) Bedlinnen : Zara Home 12) Deken : Zara Home

LOVE MUM SARAH

Mum of the world

IT - sweater Baby Boys: Kenzo

0