mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Op 27 september is Chelsea Clinton voor het eerst mama geworden van een dochter Charlotte Clinton - Mezvinsky.  Hillary & Bill Clinton zijn in ieder geval in de wolken met hun eerste kleinkind.  Ze poste zelf een paar leuke Tweets met hun pasgeboren kleindochter.  Hillary beschreef het als het mooiste dat er bestaat, grootouder worden. Mum Of The World team wenst zowel ouders als grootouders veel geluk met hun kleine Charlotte.

article-2619723-1D8E25B900000578-191_634x433 BykC9_rIMAANIhRBykEyIXCAAAs2L9

Fashion week in Paris

Copy the Look from Alicia Keys & son Egypt

0