mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Het steriliseren van flesjes en fopspenen wordt aangeraden zeker tot de eerste 6 maanden.  Dit zou je dagelijks moeten doen na elk gebruik.  Vanaf 6 maanden kan je dit wekelijks doen.  Het steriliseren is natuurlijk niet voor niets.  Melk is een uitstekende voedingsbron voor allerlei bacteriën.  Zorg er daarom voor dat alles grondig is schoongemaakt met proper water en voldoende afwasmiddel. Als de flesjes en spenen niet goed proper zijn heeft steriliseren weinig nut.  Je baby kan echt goed ziek worden indien dit niet grondig gebeurt. Er bestaan verschillende manieren om je flesjes, spenen enz. te steriliseren.  Je kan dit in een grote kookpot, Stoomsterilisator of microgolfoven doen.  Voor meer info hoe je alles moet steriliseren qua tijd en hoe, verwijs ik jullie graag door naar www.kindengezin.be/voeding-en-beweging/flesvoeding/materiaal-en-hygiene/

Ik persoonlijk heb bij mijn eerste zwangerschap de oude methode gebruikt, de kookpot maar bij mijn laatste zoontje was ik blij de sterilisator van www.difrax.be in huis te hebben.  Het is super handig en gaat vliegensvlug.  Afwassen, water toevoegen, plaatsten en in de microgolfoven.  Klaar is kees. Ik gebruik het nu nog om af en toe dingen te steriliseren buiten flesjes.

Na het steriliseren moet je wel zien dat je handen goed gewassen zijn alvorens je alles eruit neemt en weg zet.  Zorg er ook voor dat je de flesjes goed afdekt  zodat alles vliegvrij blijft.  968_SB_open filled_hand on lid_LR

 

Love Mum Griet

 

Celebs & kids: Kim Kardashian & baby North Paris Fashion week

DIY : Windlicht

0