mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY : Windlicht

Heb je nog een laptje stof liggen thuis?! Perfect.. gooi nooit de restjes van je stoffen weg , want je kan er vaak nog wat mee doen! Maak een klein knipje aan de rand van de stof (+/- 10 cm) en scheur daarna verder ( zo krijg je een mooi gerafelde rand). Strik je reep stof mooi vast rond een glazen windlicht. Vul je windlicht met decosteentjes of zand en steek een mooie kaars aan! Een hele nieuwe look en super gezellig!

558719_10151332698262032_919436671_n

LOVE MUM SARAH

Babytips: Steriliseren van flesjes en fopspenen

Fashion week in Paris

0