mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


We love fashion mums & baby's.  Mum Kim en baby North zaten afgelopen week front row #Givenchy tijdens de #PFW Al had kleine North meer zin om te slapen dan naar al die nieuwe trends & fashion te kijken.  North zelf was net zoals mum Kim helemaal in het zwart #Givenchy.  Kleine meisjes worden snel groot. image image

 

Love Mum Griet

 

 

Stijlvol zwanger

Babytips: Steriliseren van flesjes en fopspenen

0