mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Het leuke aan deze look is dat je zelfs na je zwangerschap bijna alles kan blijven doordragen.  Zorg ervoor dat je shirts altijd goed over je buik komen.  Cardigans zijn deze winter een echte must have. Koop tijdens je zwangerschap 1 goede klassieke washing zwangerschapsjeans.  Deze kan je blijven combineren met andere looks.  Tegenwoordig heb je zwangerschapsjeansen in verschillende prijscategorieën. Je hebt er met band of zonder band.  Met band geven een beetje meer ondersteuning.  Ga je voor een jeans zonder band dan kan je misschien voor een shape wear short gaan die goed over je buik komt. Niet meteen sexy maar wel comfortabel. Je kan deze vinden bij oa. Mamsy. Werk steeds je look af met leuke accessoires. Naamloos-1

1. Handtasje: Saint Laurent 1.450,-  2. Jeans: Citizen of Humanity 265,-  3. Halsketting: J. Crew 86,-  4. Schoenen: ZARA 59,95,- 5. Cardigan: Adam Lippes: 1.506,-  6. T-Shirt: ZARA 19,95,-

Leuk hout!

Celebs & kids: Kim Kardashian & baby North Paris Fashion week

0