mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Leuk hout!

We verwennen onze kids vaak met hopen speelgoed! Het oog wil ook wat en daarom houden wij mama's zo van houten speelgoed!Het heeft meer charme dan het andere speelgoed en wanneer je de goeie stuks uitkiest zijn je kinderen er helemaal weg van. Hier onze favorieten en een beetje nostalgie...

leukhout

1) Ikea 2) www.teleukhout.nl 3) Hema 4) Fun.be 5) Hema 6) www.teleukhout.nl 7) Hema 8) Hema 9) Fun.be

 

LOVE MUM SARAH

Stijlvol zwanger

Stijlvol zwanger

0