mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Het is steeds handig een paar stijlvolle meegroei kleedjes in je kast te hebben tijdens je zwangerschap.  Dit hoeft niet altijd uit een zwangerschapscollectie te komen.  Wat nog leuker is, dat je deze kleedjes ook na je zwangerschap nog kan doordragen.  Deze hoeven niet altijd duur te zijn. Ik heb enkele leuke fashion kleedjes gevonden.  Deze kleedjes kan je zowel dragen op je werk als tijdens een leuk avondje uit.  Nr 3 - 4 & 5 kan je trouwens combineren met een stoer leren vest. Deze kleedjes kan je allemaal vinden online www.net-a-porter.com  

kleedjes

 

1. Altuzarra for Target 66,-  2. Altuzarra for Target 48,-  3. Maje Leopard 165,-  4. Michael Michael Kors 195,-  5. Day Birger et Mikkelsen 175,-

Happy Birthday Mum Griet

Leuk hout!

0