mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dierenprints zijn een echte fashion blijver!  Een paar dagen geleden hebben we de leopard prints onder de loep genomen. Vandaag in de spotlight:  Sierlijke / mysterieuze pythonleer look. Deze mooie oktober herfst kleuren kon ik niet negeren ;-) animal print

1. Gucci 3.500,-  2. Madmacorena p.o.a.  3. Saint Laurent 1.295,-  4. Zara 69,95,-   5. Cluch: Jil Sander 2.010,- 6. Sandaal pump: Topshop 110,-  7. Zara 69,95,-  8. B-May 1.997,-  9. Enkellaars: Maison Martin Margiela 785,- 10. Enkellaars: Zara  99,95,-  11. Pump 69,95,-

Celebs & baby's

Happy Birthday Mum Griet

0