mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Halloween fun

Halloween staat weer voor de deur. Nog een paar weken en dan is het weer zover.  Er is niets zo schattig die kleine cuties monsterlijk leuk aan te kleden. Leuk voor school - thuis of in de crèche. Ik heb een paar leuke spullen gevonden.  Ruim op tijd om deze misschien nog aan te kopen voor een weekend gezellig griezelen.  I love Oktober! Griezelfun voor mini's en kleuters. Trouwens bij www.Carters.com kan nog andere leuke baby pakjes vinden :-) halloween

 

1. PJ: GAP 15,95,-  2. Body + broekje: www.cartens.com 11,- 3. T-Shirt: GAP Glow 15,95,-  4. Kruippakje: GAP 19,95,- 5. Muts: GAP 14,-  6. T-Shirt vleermuis: GAP 14,-  7. Spookmuts: GAP 14,- 8. Body: GAP 15,95,-  9. PJ: GAP skelet: 22,- 10. Duivels muts: GAP 15,95,-  11. Body: GAP 15,95,-  12. Legging: GAP 10,5,-

 

Werelddierendag

Opgeruimd staat netjes!

0