mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Opgeruimd staat netjes!

Na het spelen komt jammer genoeg het opruimen! Zorg dat je steeds plekjes hebt in huis waar je makkelijk het speelgoed kan opbergen! Wanneer je kleintje slaapt is het fijn om ook voor jou tot rust te komen!Dat lukt moeilijk wanneer er overal speelgoed ligt. Gelukkig heb je heel wat mogelijkheden om de rommel snel uit het zicht te hebben. Opbergkastjes, manden , dozen, kisten , opberghaken... Je hoeft alleen maar jou favorieten uit te kiezen!

opgeruimdstaatnetjes

 

1) This modern life 2) Zara Home 3) De kleine zebra 4) This modern life 5) This modern life 6) Ferm Living 7) ikea 8) De kleine zebra

LOVE MUM SARAH

 

Halloween fun

Celebs & baby's

0