mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Werelddierendag

IMG_5719.JPG We zetten vandaag onze huisdieren extra in de bloemetjes... Want het is werelddierendag! Hebben jullie ook een huisdier en gaan jullie deze lekker verwennen? Stuur dan zeker ook een foto door naar sarah@mumoftheworld.com Of share jullie foto met ons op instagram, Facebook of Twitter! Gewoon omdat jullie vriendjes die extra aandacht zeker verdienen! Vergeet ons niet te taggen in je foto's zodat we jullie zeker terug vinden!

Veel dierenplezier vandaag! LOVE MUM SARAH & MUM GRIET

#WERELDDIERENDAG Fashion

Halloween fun

0