mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


#WERELDDIERENDAG Fashion

dierendag Look 1: Truitje: TOPSHOP 59,- Broek: ZARA 49,95 Schoenen: River Island 50,-   Totaal: 158,99,-                                                                                  Look 2: Truitje: H&M 29,99  Rok: H&M 19,99  Pumps: ASOS 35,-     Totaal: 84,98,-                                                                                  Look 3:  Truitje:  H&M  29,99  Jeans: River Island 35,-  Pumps: ZARA 39,95,-  Totaal: 104,-

 

Beestenboel

Werelddierendag

0