mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


barbieworld  

Moschino ontwerper Jeremy Scott is duidelijk in de ban van Miss Barbie.  Knalroze zal het zijn voor deze lente. Dus daarom zocht ik een paar leuke Barbie roze items samen ;-)  Happy in a Barbie world!

1. Moschino look www.verso.be  2. Bril: Miu Miu 344,85,-  3. Handtas: Moschino POA  4. Clutch: Michael Michael Kors 85,-  5. Iphone 5 cover It item!! Moschino 55,-  6. Horloge: Finds 139,95,-  7.  Muts: House of Holland: 70,-  8. Agenda: Smythson 55,-  9. Diadeem: Piers Atkinson 185,-  10.  Swearter: Moschino 464,-  11.  Truitje: Moschino @ Verso  12.Rok: Moschino 1.555,-

Halloween: H&M Home collection

Beestenboel

0