mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Halloween: H&M Home collection

Halloween komt er aan en onze kids zijn er dol op! Daarom gaan we op zoek naar de leukste griezelspulletjes... Tijd om een dagje uit naar Nederland te plannen, want bij H&M Home hebben ze heel leuke griezel spulletjes in de collectie. Waarom wij nog steeds geen Home collectie in ons land hebben is mij nog steeds de vraag... Het goede hieraan is dat we steeds een uitvlucht hebben om een shop dagje te plannen in Nederland! Veel plezier! ;)

halloween

LOVE MUM SARAH

Fave's van Mum Ellemieke Vermolen - Herman

Fashion: Barbie fun

0