mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY : Abstract knutselen met herfstbladeren!

Eindelijk... nu is onze herfst echt begonnen! Klaar voor jullie eerste DIY FALL PROJECT ?Hier gaan we dan! Deze DIY kan je zelf doen , maar is vooral leuk om samen met jullie kids te doen! Groot of klein , dat maakt niet uit... trek samen het bos in ( als jullie dat nog niet hebben gedaan ) en zoek de mooiste bladeren uit! Koop een schilderdoekje en wat verf! ( let wel een beetje op de leeftijd van je kids... de kleine peutertjes kan je best laten verven met vingerverf) Volg de onderstaande stappen... Veel Plezier!!!

IMG_7612 IMG_7615 IMG_7617 IMG_7621 IMG_7624 IMG_7626 IMG_7630 IMG_7635 IMG_7636 IMG_7638 IMG_7641 IMG_7644 IMG_7647 IMG_7652 IMG_7663

Zwangere Modeontwerpster Nikkie Plessen opent winkel in Antwerpen

Fave's van Mum Ellemieke Vermolen - Herman

0