mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Gisteren had zwangere mum Nikkie Plessen een drukke dag!  Eerste opende ze haar nieuwe winkel in Rotterdam en nadien reisde ze door naar België voor de officiële persvoorstelling van haar eerste winkel van het label NIKKIE in België.  Deze opent de deuren in de Korte Gasthuisstraat in Antwerpen.  Het label Nikkie is ondertussen in tien landen verkrijgbaar.  Zoals steeds ziet Mum Nikkie er stralend uit, zelfs met haar prachtig buikje! image

Hier draagt Nikkie één van haar eigen jurken tijdens haar perslunch @ The Jane van Sterrenchef Sergio Herman.

image

Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.  Ik ben in iedergeval een grote fan.  Het is vrouwelijk, stoer en stijlvol.  Zelfs als je zwanger bent kan je hier leuke kleedjes in terug vinden die je nadien gerust kan verder dragen.

Nikkie store @  Korte Gasthuistraat of www.nikkie.com

Love Mum Griet

 

Trend: Metallic pants

DIY : Abstract knutselen met herfstbladeren!

0