mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Binnen kijken bij Sanne en Bo

Vandaag kijken we binnen bij Sanne en Bo. Sanne is 28 en woont met haar vriend en zoontje in Haarlem. Ik volg Sanne  haar blog( Enstijl )  en instagram ( @enstijl )  pagina al een tijdje en ik ben helemaal weg van haar stijl.Ze houd van interieur en dat kan je merken... iedere dag posts ze de leukste sfeer foto's van haar huisje tot in de kleinste details.

Sanne verteld ons graag meer over haar gezellige thuis... De kamer van Bo en de woonkamer waar Bo zo graag speelt... foto 4-18

foto 2-2-1foto 5-1-1 Ik heb geprobeerd een licht, fris kamertje te creëren voor Bo. Veel wit en houttinten.

Overal zie je zijn naam terug (lekker kort). De poster en de tas heb ik zelf laten drukken ergens. De letterslinger is van En Las Nubes. Ook verwijzingen naar zijn tweede naam: Leeuwe. Zijn gehele naam is dus: Bo Leeuwe Koning. Wat eigenlijk een grapje is, maar we vinden Leeuwe daadwerkelijk ook een mooie naam. En het past bij hem. Zijn sterrenbeeld is ook leeuw en het is een pittig, wild jongetje, dat behoorlijk zijn stem kan laten horen af en toe....foto 2-38

Hij heeft dus allemaal dierenhoofden aan de muur hangen. Ze zijn van bibib. Eentje heb ik van een website die ze verkoopt, de andere van een vlooienmarkt. Het kartonnen dino hoofd is van FlatoutFrankie, die komt van de Bijenkorf. De houten hertenkop is van de Action. Bo zegt alle dieren gedag elke avond als hij gaat slapen....

foto 4-17 image-14 Ik vind het leuk om een beetje af te wisselen met wat er aan de muur hangt bij Bo op z'n kamer. Dus af en toe komt er iets bij of gaat er iets weg. De kledingkast van Bo vond ik op marktplaats voor een tientje. Zo fijn: dat soort vondsten!

foto 3-24 Zijn kleding komt voornamelijk van de H&M en de Zara. Soms vind ik ook iets leuks via: www.aliexpress.com.

image-13 Een gehaakt wit slingertje heeft Bo gekregen van mijn moeder, zijn oma. Die heeft dat zelf gemaakt.

image-1-1 Bo speelt eigenlijk voornamelijk in de woonkamer. We hebben geen aparte speelkamer ofzo, dus hij fietst door de kamer heen (op z'n wishbonebike), speelt met blokken, heeel soms in de box nog.

image-18

foto 5-6 image-12 image-17 En af en toe zet ik de tipi voor hem neer. Kan hij daar lekker boekjes in lezen.... image-19

Prachtig toch? Hier worden we weer vrolijk van! Volg Sanne ook mee op haar blog &stijl en haar Instagram pagina (@enstijl). Ik ben er zeker van dat jullie er veel inspiratie uit zullen halen!

Bedankt lieve Sanne en Bo! We wensen jullie nog ongelooflijk veel "woonplezier" toe!

LOVE MUM SARAH

Baby girls & toddler girls Metallic trend

Trend: Metallic pants

0