mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Een leuke trend deze Fall/Winter is de Metallic trend.  Vooral de spijkerbroeken met metallic coating zijn hot!  Zowel voor onze mama's en zwangere mama's heb ik enkele leuke broeken uitgezocht.  Deze combineer je het best met iets neutraal bv een dikke wolle trui of T-shirt met vestje. metallic

1. Nineinthemorning  2. Stella Mccartney 325,-  3. Closed 219,-  4. Bobo Tremelo 96,-  5. zwangerschapsbroek  Nineinthemorning collection Claudia Galanti  6. Zwangerschapsbroek Paige 252,-  7. J.Brand 340,-  8. Paige gold 316,-

Binnen kijken bij Sanne en Bo

Zwangere Modeontwerpster Nikkie Plessen opent winkel in Antwerpen

0